Tony Hawk Pro Skater 3
THPS3 LevelMod Full - Printable Version

+- Tony Hawk Pro Skater 3 (http://www.chapter-3.net/thps3/v2)
+-- Forum: General (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- Forum: Modifications (/forumdisplay.php?fid=190)
+--- Thread: THPS3 LevelMod Full (/showthread.php?tid=3141)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Lalita - 01-01-2012 16:32

Zedd Wrote:Can Vadru not make it possible so these levels also work with his 2.0 Mod? When i put Th3 Mod in defmod (his 2.0 mod) These levels are gone :/ when I put normal scripts in defmod again, them levels are back
Lol, well no shit, if the scripts are not in Th3 Mod they will never work...


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Vadru - 01-01-2012 18:07

Zedd Wrote:Can Vadru not make it possible so these levels also work with his 2.0 Mod? When i put Th3 Mod in defmod (his 2.0 mod) These levels are gone :/ when I put normal scripts in defmod again, them levels are back
I have already been working on a 2.0 update when I get time I'll finish it up and add level mod to it too.


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Shizz - 01-01-2012 18:57

Vadru Wrote:
Zedd Wrote:Can Vadru not make it possible so these levels also work with his 2.0 Mod? When i put Th3 Mod in defmod (his 2.0 mod) These levels are gone :/ when I put normal scripts in defmod again, them levels are back
I have already been working on a 2.0 update when I get time I'll finish it up and add level mod to it too.
Ok I can wait Wink Thx! And I don't know what you mean Lalita, I think it doesn't work for anyone...


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Lyst - 01-02-2012 12:31

The level mod works for me with thps3 2.0. I have 2.0 installed in the default script folder, so if you overwrite the original scripts with the th3mod ones, and afterwards install the levelmod, it should work.


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Shizz - 01-02-2012 18:38

lyst Wrote:The level mod works for me with thps3 2.0. I have 2.0 installed in the default script folder, so if you overwrite the original scripts with the th3mod ones, and afterwards install the levelmod, it should work.
For me I think it's safer to wait Laugh no seriously if I try what u just said im probably going to screw it up again.. Unless VADRU , it will take more than 2months Tongue?


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Lalita - 01-02-2012 19:24

Zedd Wrote:
lyst Wrote:The level mod works for me with thps3 2.0. I have 2.0 installed in the default script folder, so if you overwrite the original scripts with the th3mod ones, and afterwards install the levelmod, it should work.
For me I think it's safer to wait Laugh no seriously if I try what u just said im probably going to screw it up again.. Unless VADRU , it will take more than 2months Tongue?
I could do it in 5 minutes...


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Shizz - 01-02-2012 19:38

Lalita Wrote:
Zedd Wrote:
lyst Wrote:The level mod works for me with thps3 2.0. I have 2.0 installed in the default script folder, so if you overwrite the original scripts with the th3mod ones, and afterwards install the levelmod, it should work.
For me I think it's safer to wait Laugh no seriously if I try what u just said im probably going to screw it up again.. Unless VADRU , it will take more than 2months Tongue?
I could do it in 5 minutes...
ok teamviewer?


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Lalita - 01-02-2012 19:40

Why would I do it on team viewer? That shit slows your PC num nut


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Shizz - 01-02-2012 20:56

Lalita Wrote:Why would I do it on team viewer? That shit slows your PC num nut
than not, u know a 1000 things more from computers than I do. I'm just gonna wait for vadru..


Re: THPS3 Level Mod (Build 2 released) - Demo - 01-02-2012 21:12

zedd, copy levels.qb from "scripts" to "th3 mod" folder. and run defmod with "th3 mod".