Tony Hawk Pro Skater 3
THPS3 LevelMod Full - Printable Version

+- Tony Hawk Pro Skater 3 (http://www.chapter-3.net/thps3/v2)
+-- Forum: General (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- Forum: Modifications (/forumdisplay.php?fid=190)
+--- Thread: THPS3 LevelMod Full (/showthread.php?tid=3141)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - Demo - 02-05-2012 19:39

lyst Wrote:Edit it works. Btw the sand in Venice should be out of bounds.
just if it would be as easy to add as to write Tongue


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - Nevermind - 02-05-2012 20:39

unbelievable stuff Original
except some nms Laugh


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - coolsnake - 02-05-2012 21:40

expect*

Great work guys. Seeing Alcatraz aswell was a pleasant surprise. You even got the little teleports with the names working which is great.

Some little things I noticed:

The ceiling glass breaking thing in School 1 is pretty weird, it doesn't break and stuff becomes invisible when you go through it. Any way to bypass that?

You can go through stuff you haven't opened/broken like pool entrance in school 2/ vents in Alcatraz or glass in general but meh who cares right?

Also a request for the future: Please change the background of your signature in Venice to a more brownish colour or something.

I don't mind you putting your signatures into the levels you converted, I thought it was pretty cool when I ran into it in Kona since it's like a part of the level.

In Venice on the other hand... *cough* It's like hitting my face with a brick. Tongue I can see an orange blob when I'm on the other side of the level etc etc.


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - Demo - 02-05-2012 22:13

ye i know it is pretty noticable Xd the problem is that exatly that one texture uses compression that we can't handle right now, so i had to just fill the gap with this signature, same was with motox back in days.


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - Rain - 02-06-2012 01:09

I steel waiting for the levels :roll:


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - coolsnake - 02-06-2012 14:06

You also have the wonderful problem of having too many levels. :Original The levels under Venice are cut off in the change level menu offline or while using the alternative change level menu online.

Fixing it will probably be a bit annoying. You'd need to split up the master_level_list array into two different arrays, make a seperate menu for the second part of the levels, make sure everything works together etc etc or alternatively find a way to scroll like in the movies menu.

EDIT: or not *cough* Actually it was extremely easy to fix.
Code:
#01190    CreateAndAttachMenu STRUCT{
            type = scrollingmenu[
            id = change_level_menu
            x = 160.0
            y = 70.0
            w = 300.0
            h = 400.0
            num_visible = 19

I changed the type of change_level_menu from "verticalmenu" to "scrollingmenu" + you need to to add the number of lines you want visible.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://i.imgur.com/kMDsk.jpg">http://i.imgur.com/kMDsk.jpg</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://i.imgur.com/cGccb.jpg">http://i.imgur.com/cGccb.jpg</a><!-- m -->

Here's an edited vanilla game.qb file, unzip in your scripts folder etc
Level Mod scrolling level menu


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - Lalita - 02-06-2012 14:23

alcatraz not workin for me :s


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - Demo - 02-06-2012 15:31

@coolsnake actually i made it scrolling menu like months ago, but adding game.qb will introduce deeper incompatibility with mods, or i should include longer chat and some other handy things in there. i'll think about it, if ppl agree, i can include it in mod. problem is that my gamemenu.qb is tweaked much more with debug, replay, skip to restart and other shit Tongue


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - shin - 02-06-2012 16:16

Lalita Wrote:alcatraz not workin for me :s

i was playing 3mins on alcatraz and my thps3 got freeze.


Re: THPS3 Level Mod (Build 3 released - 05/02/2012) - Demo - 02-06-2012 16:20

shin Wrote:i was playing 3mins on alcatraz and my thps3 got freeze.
ey shin, even oil is glitchy on your laptop Tongue