New Posts | My Posts


Change character limit in QB files


MindsEye
04-22-2015, 02:10

Sohn of Daddy
| Website
Posts: 98
Joined: Mar 2015
Is there a way to increase or decrease the character limit in QB scripts so I can add text beyond character limit?

F4 is powered by BBC.
F4 es impulsado por BBC.
Quote this message in a reply


Demo
04-25-2015, 16:03

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 955
Joined: May 2011
get levelmod

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply


MindsEye
05-12-2015, 04:26 (This post was last modified: 05-12-2015 04:26 by MindsEye.)

Sohn of Daddy
| Website
Posts: 98
Joined: Mar 2015
I edited the netmessages.qb file in HxD and added ", good" in the part where it says "You own a %x zone!" but this caused the game to hang on a black screen when the game was started. So u could be wrong.

F4 is powered by BBC.
F4 es impulsado por BBC.
Quote this message in a reply


Demo
05-12-2015, 17:26

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 955
Joined: May 2011
well if you mean you want to edit messages, you probably want to use thqbedit. the original post sounds like you wanted to type more characters online.

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply



Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)
Contact Us | Chapter 3 | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication Return to top